Massage, Markt & Muziek

Op het festival gebeurt meer dan Yoga. Je kan je laten masseren, genieten van muziek of struinen langs de markt. Wie maken dit mogelijk? Je vindt ze hier!

Hartcontact - Irmgard

Massage is voor mij een zachte manier ofwel het is een gereedschap om de mens te ondersteunen en naar een meer tevreden en gelukkig leven te leiden.

https://www.hartcontact.com/

 

Liquido - Fashion

Liquido creëert sportkleding voor stoere vrouwen die hun doel in het leven nastreven, moedige en authentieke vrouwen die energie steken in zichzelf zijn en vrouwen die zich vrij voelen om hun passies te volgen en trouw te blijven aan zichzelf.

Wees stoer.

Wees moedig.

Wees vrij.

Liquido gelooft in het produceren van kwalitatief hoogstaande yogakleding waarbij de beste ruwe materialen worden gebruikt, als ook de beste werkomstandigheden en productie methoden. Alle Liquido kleding wordt lokaal gemaakt in Brazilie, waar het bedrijf kan toezien op naleving van de hoge standaard die gezet is door het Ministerie van Arbeid in Zuid-Amerika. Boven alles, staat het welzijn van de mens voorop bij Liquido..

Lees verder op:

https://liquido-fashion.com/

 

Massage - Barbara

Ik ben Barbara 42 lentes doorleefd en een enorm gevoelsmens. Wil je ervaren wat ik kan betekenen voor je lichaam en geest? Wil je een fijne holistische massage met invloeden uit de klassieke massage en Lomi Lomi (Hawaiiaanse massage met de onderarmen)?

 

ChairWorks

Hallo, wij zijn Antoinette, Marienke, Marian en Marjolein van ChairWorks.

Wij zijn gediplomeerde shiatsu-masseurs en op dit gezellige festival bieden wij shiatsu-stoelmassages aan.

Bij slecht weer binnen, maar bij goed weer heerlijk in de open lucht!

Shiatsumassage werkt op zowel lichamelijk als geestelijk niveau.

Shiatsu-stoelmassage is een snelle manier om binnen 15 minuten weer verkwikt, gerevitaliseerd en tegelijk ook ontspannen de dag te kunnen voortzetten. 

Een half uur kan natuurlijk ook… 

Bij ons krijg je altijd een behandeling op maat. Dus nooit een ‘one massage fits all’, maar een persoonlijke en individuele benadering.

Ook zijn de meeste van onze masseurs multigedisciplineerd. 

Sommigen zijn bijvoorbeeld ook fysiotherapeut, anderen yoga-instructeur of reiki-practitioner.

** Er zijn drie stoelen beschikbaar, dus je kunt ook een massage tegelijkertijd met je vriend(in) boeken.**

Graag tot snel!

 

https://www.stoelmasseursinbedrijf.nl/

http://www.chairworks.nl/

Krachtvol - Loes

Mijn naam naam is Loes, eigenaresse van KrachtVol - Praktijk voor integrale coaching en therapie. Bij mij staat de kracht van het individu altijd centraal. Ik wil er voor zorgen dat jij je optimaal voelt en het maximale uit het leven kunt halen. 

Het is mijn passie om op zoek te gaan naar mogelijkheden om mensen op hun pad naar harmonie, gezondheid en groei te ondersteunen. Op het Yogafestival bied ik Reiki behandelingen aan.  

https://kracht-vol.nl/

Yoga Festival Schiermonnikoog wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Yoga Festival Schiermonnikoog is onderdeel van Stichting Yoga in de Natuur.