Massage, Markt & Muziek

Op het festival gebeurt meer dan Yoga. Je kan je laten masseren, genieten van muziek of struinen langs de markt. Wie maken dit mogelijk? Je vind ze hier. Ook iets doen op het festival? Laat het ons weten. Aanbod wordt nog steeds aangevuld. 

Hartcontact - Irmgard

Massage is voor mij een zachte manier ofwel het is een gereedschap om de mens te ondersteunen en naar een meer tevreden en gelukkig leven te leiden.

https://www.hartcontact.com/

 

Massage - Barbara

Ik ben Barbara 42 lentes doorleefd en een enorm gevoelsmens. Wil je ervaren wat ik kan betekenen voor je lichaam en geest? Wil je een fijne holistische massage met invloeden uit de klassieke massage en Lomi Lomi (Hawaiiaanse massage met de onderarmen)? 

Krachtvol - Loes

Mijn naam naam is Loes, eigenaresse van KrachtVol - Praktijk voor integrale coaching en therapie. Bij mij staat de kracht van het individu altijd centraal. Ik wil er voor zorgen dat jij je optimaal voelt en het maximale uit het leven kunt halen. 

Het is mijn passie om op zoek te gaan naar mogelijkheden om mensen op hun pad naar harmonie, gezondheid en groei te ondersteunen. Op het Yogafestival bied ik Reiki behandelingen aan.  

https://kracht-vol.nl/

Yoga Festival Schiermonnikoog wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Yoga Festival Schiermonnikoog is een samenwerking tussen Open Yoga & Yoga op Schiermonnikoog en onderdeel van Stichting NoorderBeeld.