Wendy

 

Dit ben ik in 3 woorden:

Liefdevol, Enthousiast, Nieuwsgierig. 

 

Dit brengt een lach op mijn gezicht:

De natuur met al zijn wijsheid en schoonheid, vrienden & familie, yoga & meditatie. 

Daarnaast mag ik dagelijks lachen om mezelf, mijn gedachten en gedragingen vanuit patronen maken me sinds ik me er bewust van ben geworden steeds vaker aan het lachen. 

 

Waarom ik yogales geef:

Steeds meer mensen ervaren stress en onrust. Het leven komt de hele dag op ons af. Toen het een periode heel slecht met mij ging heb ik zelf mogen ervaren dat Yoga Nidra mij op een heel diep niveau laat zijn wie ik diep van binnen ben. Ik geloof in de kracht van de beoefening van Yoga Nidra als tool om de staat van Yoga Nidra te ervaren. De staat van zijn. Tussen waken en slapen in. Dan zijn we het meest vatbaar voor (zelf) suggestie

Ik ben veel meer liefde gaan ervaren en waar liefde is, is er geen angst. Yoga Nidra is onderdeel van mijn leven. Dankzij Yoga Nidra kan ik mezelf ontspannen, opladen, helen en kan ik herstellen van alle prikkels die bij mij binnenkomen. Het heeft mij zoveel gegeven. Ik gun het iedereen om dat te ervaren.

Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten.

 


~ Lessen Wendy ~

Nidra 

 

Zaterdag 08.30-09-30 | De Monnik

Zaterdag 19.30 - 20.30 | De Monnik

Zondag 10.00 - 11.00 | De Monnik

 

Wanneer Yoga Nidra wordt beoefend lijkt men te slapen, maar het bewustzijn functioneert op een dieper niveau van gewaar zijn. De beoefening van Yoga Nidra is geschikt voor innerlijke transformatie. Het op positieve wijze veranderen van je mindset, gedrag, patronen en oude gewoonten. Ook leent deze staat van bewustzijn zich voor het ervaren van diepe rust en ontspanning, innerlijke vrede en meer focus in je leven.

 

Yoga Festival Schiermonnikoog is onderdeel van Stichting Yoga in de Natuur.