Nina

 

Dit ben ik in 3 woorden:

 Toegewijd, Zorgzaam en Levenslustig. 

 

Dit brengt een lach op mijn gezicht:

 De lach van mijn dochter. 

 

Waarom ik yogales geef:

Yoga is voor mij een manier om contact te maken met mijn lijf en alles wat er in mij leeft. Een manier om me dieper te verbinden met mezelf en te zijn met wat er is, met compassie. En vanuit die verbinding me te verbinden met anderen en de wereld om mij heen. In mijn lessen hoop ik dit over te brengen aan anderen.


~ Lessen Nina~

Phoenix Rising | Zaterdag 11.00 - 12.30 | De Zeearend

De allerbelangrijkste relatie die je ooit zult hebben, is de relatie met jezelf. Want wat er ook gebeurt, je zult altijd met jezelf zijn. Vanuit de relatie met jezelf ga je een relatie aan met anderen. Met je partner, je kinderen, je familie, je vrienden en vriendinnen, je collega’s. Hoe dichter je bij jezelf bent, bij wat jij wil, jouw behoeftes en grenzen, jouw wensen en verlangens, hoe authentieker jouw verbinding met anderen kan zijn. Het is soms best lastig om de verbinding met jezelf te behouden, te midden van alle drukte van het dagelijks leven, het nieuws, andere mensen die iets van je willen, verwachtingen die je hebt van jezelf. Daarom staat in deze workshop de relatie met jezelf centraal. Deze workshop biedt je de mogelijkheid deze relatie te onderzoeken en aandacht te hebben voor wat er in jezelf leeft en wat het voor jou betekent om ‘jezelf te zijn’. 

 

Yoga dans | Zaterdag 19.30 - 21.00 | De Fazant

Een yogales en dansfeest in één!

Het hoeft niet mooi of goed of in de maat. Bij yogadans ga je op zoek naar je eigen bewegingen. Kom naar dit dansfeestje en voel je na afloop heerlijk opgeladen en ontspannen.

 

 

Yoga Festival Schiermonnikoog is onderdeel van Stichting Yoga in de Natuur.