Mirjam

 

Dit ben ik in 3 woorden:

Positief, Enthousiast en Energiek.

 

Dit brengt een lach op mijn gezicht:

Zingen en dansen bij het kampvuur, door de branding springen

en natuurlijk samen lachen om goede grappen.

 

Waarom ik yogales geef:

Om de magische energie die in de groep ontstaat.

Elke les weer anders maar altijd: Magie!


~ Lessen Mirjam ~

 

Kundalini  yoga workshop 'versterk je intuïtie' | Zaterdag 13.30 - 15.30 | De Zeearend

Je intuïtie, je innerlijk weten, is de poort tussen het bewuste denken en de onbewuste innerlijke wijsheid. Sommigen zeggen: je intuïtie is je ziel die spreekt. Maar... hoe weet je of het je intuïtie is die spreekt, hoe kun je varen op je innerlijke wijsheid?

In deze kundalini yoga workshop doen we sets met veel dynamiek, herhalende bewegingen, ademhaling en mantra's gericht op het opschonen van oude patronen en blokkades. Vervolgens doen we meditaties voor het versterken van je intuïtie en sluiten af met de meditatie 'knowing what to do'. 

 

Kundalini yoga les 'emotional balance' | Zondag 09.30 - 10.30 | De Fazant

Kundalini yoga is een krachtige vorm van yoga met dynamische houdingen en bewegingen, ademhaling en meditatie. Het gaat bij kundalini yoga om de energie die vrijkomt, het voelen, de ervaring. Kundalini yoga versterkt je zenuwstelsel waardoor je meer kunt hebben. Juist door je emoties te doorvoelen breng je je energiehuishouding en je emoties in balans. Na de dynamische set van oefeningen voor 'emotional balance' sluiten we af met een lange meditatie voor zelfliefde en compassie.

Yoga Festival Schiermonnikoog is onderdeel van Stichting Yoga in de Natuur.