Lorette 

 

Dit ben ik in 3 woorden:

Water, Wilskrachtig en Warm.

 

Dit brengt een lach op mijn gezicht:

Mijn wilde jongens die altijd overal een spel van maken en lekker in het hier en nu aan het rommelen zijn.

 

Waarom ik yogales geef:

Ik geef yogales omdat ik geloof dat we allemaal wel iets meer kunnen onthaasten, ikzelf inclusief. Het rustige gevoel ontstaat ook tijdens het lesgeven. Op de mat staan en aandacht voor mijn ademhaling brengt me dichter in het hier en nu en zorgt ervoor dat ik meer kan accepteren wat er zich afspeelt in mijn dagelijks leven.


~ Lessen Lorette ~

Flow | Vrijdag 14.30 - 15.30 | De Zeearend

Beweeg mee in deze les met de flow van het element Water. Laat je energie stromen door bewegingen rustig enkele keren uit te voeren op het ritme van je ademhaling. De nadruk hierbij ligt op heupopeners en achterover buigingen. 

 

Align & Refine | Zaterdag 08.00 - 09.00 | De Fazant

In deze les is er veel aandacht voor alignment (uitlijning) in de verschillende houdingen. De asanas worden wat langer aangehouden en er is veel oog voor detail zodat je de houdingen kunt verfijnen. De les begint en eindigt met pranayama (zuiveren van de energiekanalen via de ademhaling).  

 

Yin | Zondag 08.30 - 09.30 | De Monnik

Bij yin yoga ligt de nadruk op een aantal zittende en liggende houdingen die langer worden aangehouden. Het bindweefsel en de gewrichten worden versterkt en de spieren worden losser gemaakt. In deze les is er aandacht voor de heupen en de bovenbenen. 

Yoga Festival Schiermonnikoog is onderdeel van Stichting Yoga in de Natuur.