Praktisch 2019

Waar is het festival?

Het festival terrein is op Camping Seedune op Schiermonnikoog. Hier staan grote tenten voor de yoga lessen, massages & kinder activiteiten. Op het centrale veld is de markt, eten & drinken en de muziek optredens. 

 

Maar bij goed weer zullen er ook lessen en andere activiteiten elders gepland worden, het strand, de duinen alles op het prachtige eiland Schiermonnikoog!

Wanneer?

Het festival wordt op vrijdagavond 13 september met een sunset les op het strand officieel geopend en zondagmiddag 15 september om 15.30 uur afgesloten.

 

Vrijdag kan er vanaf 13.30 uur ingechecked worden op de camping, zondag dient er voor 16.30 uur uitgechecked te worden. Wil je langer blijven? Overleg dit met de camping!


Waar slaap ik?

Op Camping Seedune, achter het festival terrein hebben we een plekje voor je tent gereserveerd. De plek is inbegrepen, wel dien je zelf je tent en overige kampeerspullen mee te nemen. 

 

Geen zin om met tent en slaapspullen te slepen? Geen probleem! Wij hebben een ingerichte tipi tent voor je klaarstaan voor 2 personen! Hierin liggen slaapmatjes, slaapzak en kussen van Nomad om heerlijk te slapen!

Voor €29,25 pppn.

Dit jaar kun je ook kiezen voor meer comfort in een luxer uitgevoerde tent: de Delta! Met opgemaakte bedden en verlichting! Voor €49,25 pppn. Klik hier voor foto's.

Reserveer hier een tipi of Delta!

 

Wil je liever niet op de camping overnachten? Dan kan je zelf iets regelen, volop mogelijkheden op het eiland! Dit is NIET inbegrepen. 

Hoe kom ik er?

Met de boot kom je naar Schiermonnikoog. Kijk hier voor dienstregeling en kaartjes. Dit is NIET inbegrepen.

 

Als je aankomt staat bij de boot een fiets voor je klaar en kan je de bagage afgeven welke vervoerd wordt naar de camping. Deze service is WEL inbegrepen.


Inclusief eten & drinken?

Nee, wij hebben gekozen om te doen waar wij goed in zijn; yoga! Daarom hebben wij verschillende cateraars uitgenodigd op het festival terrein te staan. Hier kan je eten en drinken kopen. Ook is het mogelijk je eigen eten en en drinken mee te nemen of te kopen bij de supermarkt op het eiland. 

 

Wel is er onbeperkt thee, in de ochtend is er een licht ontbijt.


Yoga Festival Schiermonnikoog wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Yoga Festival Schiermonnikoog is een samenwerking tussen Open Yoga & Yoga op Schiermonnikoog en onderdeel van Stichting NoorderBeeld.