Praktisch 2022

Waar is het festival?

Het festivalterrein is bij boerderij De Oorsprong op Schiermonnikoog. Hier staan festivaltenten voor de yoga lessen, massages & kinderactiviteiten.

 

Ook staat er een tent bij de Kwelder en zijn er tal van lessen gepland in het prachtige landschap van Schiermonnikoog. Denk aan het strand, de duinen en het bos! 

Wanneer?

Het festival begint op vrijdagmiddag 2 september t/m zondagmiddag 4 september.

 

Vrijdag ben je vanaf 13.30 uur van harte welkom, de festival programmering begint om 14.30 uur. In de avond hopen we weer met elkaar het festival te openen op het strand!

 

Zondag is er programmering tot 15.30 uur zodat je op tijd weer naar de wal kunt met de boot van 16.30. 


Waar slaap ik?

Dat bepaal jij! Dit jaar is de slaapplek NIET inbegrepen. Je kan ervoor kiezen om met een tentje bij de boerderij te slapen of een bed te huren in een van de slaapzalen.

 

Kom je met een groep? Dan hebben we groepsaccommodaties zoals appartementen in de aanbieding, mail ons voor de mogelijkheden. 

 

Wil je liever niet op de camping, groepsaccommodatie of in een slaapzaal overnachten? Dan kun je zelf iets regelen, volop mogelijkheden op het eiland! 

Hoe kom ik er?

Met de boot kom je naar Schiermonnikoog. Kijk hier voor dienstregeling en kaartjes. Dit is NIET inbegrepen.

 

Als je aankomt staat bij de boot een fiets voor je klaar en kan je je bagage afgeven. Dit vervoeren wij naar de boerderij. Deze service is WEL inbegrepen.


Inclusief eten & drinken?

JA! Dit jaar hebben wij Sytze Kramer uit Groningen gevraagd om voor ons heerlijk vegetarisch te komen koken! Jij bent dus voorzien van heerlijke maaltijden gedurende het gehele festival. Daarnaast is er onbeperkt thee en water!

 


Yoga Festival Schiermonnikoog is onderdeel van Stichting Yoga in de Natuur.